ZZP bemiddeling

ZZP BEMIDDELING


Activus bemiddelt niet alleen in uitzendkrachten, maar ook in ZZP'ers.

 

Waarom Activus?
Het is voor veel ZZP'ers gemakkelijk dat er opdrachten voor hen worden verzorgd.
Veel zelfstandigen hebben moeite met het vinden van opdrachten. Activus heeft een uitgebreid netwerk van bedrijven waardoor wij alle actuele klussen op een rijtje hebben. Wij kennen de markt en lopen voorop in de kennis over wet- en regelgeving.
Ook voor startende ZZP'ers is het handig om te bouwen aan hun klantenkring en dus te worden geholpen aan nieuwe opdrachten.

Voor diverse sectoren hebben wij opdrachten en klussen beschikbaar. Of je nu een opdracht zoekt als metselaar in de bouw, als technisch tekenaar op kantoor of als interim manager.

Overigens merken wij tegenwoordig steeds vaker dat er verzoeken komen vanuit bedrijven die meer en meer vragen naar ZZP'ers voor het tijdelijk maar ook langere tijd uitvoeren van hun opdrachten.

Activus neemt voor de ZZP'er veel administratie uit handen zodat jij je kunt blijven focussen op waar je het beste in bent.
Wij beschikken over de juiste contracten die het mogelijk maken om jou als zelfstandige werk te bieden.
Ook kunnen wij je helpen bij het op orde maken van alle benodigde documenten om zelfstandige te kunnen worden.
Activus zorgt ervoor dat jij als ZZP'er op een wettelijk verantwoorde wijze zelfstandige kunt zijn en daarmee kan genieten van alle voordelen die het ZZP-schap biedt.

Tevens is er de mogelijkheid bij Activus om gebruik te maken van factoring. Hierdoor kunnen je facturen al binnen een enkele werkdag(en) betaald zijn!

 

Meer weten?
Wil je meer informatie hierover of nieuwsgierig naar de beschikbare opdrachten?
Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0492-367575 of via info@activus.nl