Werkwijze

De toegevoegde waarde van Activus is het creëren van meerwaarde voor bedrijven door middel van werving, selectie, uitzending, detachering en loonadministratie. Wij zijn thuis in het taxeren van de kwaliteit van mensen en door ze op de juiste plaats in te zetten en ze op correcte wijze te verlonen. Dit doen wij tegen concurrerende tarieven.

Wanneer bedrijven pieken hebben in de productie of zieken hebben, kunnen zij flexkrachten aanvragen bij Activus. Wij bespreken uw vacature door via telefoon of desgewenst maken wij met u een afspraak. U geeft aan voor welke periode u een flexkracht zoekt, wat de inhoud van de werkzaamheden zijn, werktijden, opleiding, ervaring, enz. Vervolgens werven en selecteren wij de mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan, die het beste passen in uw profiel. Als er geschikte kandidaten zijn gevonden nemen we contact met u op en zullen u de CV's van de betreffende kandidaten toesturen. Vanzelfsprekend kunt u met de gewenste kandidaat/ kandidaten persoonlijk kennis maken en informatie krijgen over het uurtarief, alvorens de kandidaat bij uw bedrijf start.

Voor werkzame uitzendkrachten verzorgen wij de administratieve afhandeling (verloning, afdracht premies en belastingen, pensioen, ziekte) en sturen we u een opdrachtbevestiging toe met hierin de gemaakte afspraken.

Aan het eind van iedere werkweek verzoeken wij u het werkbriefje van de uitzendkracht in te vullen en naar ons te faxen, mailen of per post op te sturen. Op basis daarvan betalen wij het salaris en maken we voor u de factuur. Intussen verzorgen wij de begeleiding van de flexkracht. Wanneer blijkt dat de kracht een opleiding dient te volgen om beter te kunnen functioneren binnen uw bedrijf, dan zijn daar bij Activus mogelijkheden voor.

Activus hanteert bij de uitoefening van haar werkzaamheden de Algemene Voorwaarden.